Welkom bij de Beiaard

De Beiaard bvba is een jong, dynamisch bedrijf, gelegen in het Heuvelland, aan de rand van de Kemmelberg. Samen met een groep van ervaren medewerkers verzorgen wij onder andere dagreizen op maat, met een programma voor elk wat wils.

 

Aangepaste daguitstappen
Voor onze daguitstappen is alles voor u inbegrepen. In ons restaurant kunnen wij voor u een heerlijk ontbijt, middagmaal en avondmaal verzorgen. Wij houden de prijzen bewust zeer laag, naar ieders budget. De Beiaard staat steeds klaar om er voor u een onvergetelijke daguitstap op maat van te maken.

 

Een gezellige dag en dansnamiddag
Ook als individu bent u uiteraard welkom in ons restaurant voor een lekkere maaltijd of in onze dancing om u aan een danspasje te wagen. Wij beschikken over een ruime feestzaal waar we met een goede en vlotte bediening, tot 350 personen een heerlijke maaltijd kunnen aanbieden. Op donderdag is iedereen welkom in onze dancing met live accordeonorkest!

 

Praktisch
Onze zaak is vlot toegankelijk voor rolstoelpatiënten en we beschikken over een ruime parking waar ook genoeg plaats is voor bussen.

 

Bezoek verder onze website voor meer informatie over onze diensten, daguitstappen en maaltijden. We hopen u gauw te mogen verwelkomen in De Beiaard.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review